Nieuwsbrief #5-2022: Altijd al herenboer(in) willen worden? Schrijf je in!

Beste aspirant Herenboeren, Het is zover! De inschrijving voor Herenboeren Kennemerland is vanaf vandaag geopend. Wil je ook lid worden van onze coöperatie? In deze nieuwsbrief lees je er alles over. 
Inschrijving van start
Vandaag – niet toevallig ook de Dag van de Aarde – is het dan zover. Zes maanden nadat we met ons initiatief begonnen zijn, weten we dat velen van jullie staan te trappelen om zich bij ons aan te sluiten. In de coöperatie is plaats voor 200 huishoudens die samen goed zijn voor 500 monden. Wil je verzekerd zijn van een plekje op onze nog op te richten Herenboerderij? Dat kan nu!

Hoe meld ik mij aan?
Download op de website de intentieverklaring. Lees deze goed door, vul ‘m in en stuur deze op (per post of e-mail). Wanneer je aanbetaling van 10% bij ons binnen is, is je inschrijving officieel. Voor alle leden die zich hebben ingeschreven organiseren we later nog een feestelijk moment op locatie. Heb je nog vragen over het Herenboeren concept? Kijk dan op onze website bij de veelgestelde vragen.
Wij gaan intussen door met ons uiterste best doen om een geschikte plek te vinden waar we zelf kunnen meemaken hoe ons voedsel tot stand komt, waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar we samen kunnen bijdragen aan iets postitiefs! Wolter en Bob vertellen voor IJmond Nieuws over de start van de inschrijving! 

Herenboeren Kennemerland in de media
Dat we gaan starten met de inschrijvingen wilden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast onze nieuwsbrief waren we dus te vinden bij diverse media. Je vond ons in een artikel op Castricum105 (waar Wolter komende zaterdag ook te horen is in de ochtend), was kartrekker Jeroen op bezoek bij Omroep Heemskerk en spraken Bob en Wolter met IJmond Nieuws over onze plannen met Herenboeren Kennemerland en de start van de inschrijving.

Deel de nieuwsbrief
Help je mee om onze Herenboerderij voor elkaar te krijgen? Laat iedereen weten van het bestaan van Herenboeren Kennemerland. Zorg ervoor dat anderen deze nieuwsbrief ook lezen. Stuur ‘m door naar je vrienden, kennissen en familie, en vraag ze om zich ook aan te melden. En volg ons! Op de website, op Facebook en Instagram of op YouTube.  

Tot zover! Wolter (06-46846273), Menno, Wietske, Jeroen, Bob, Johan, Denise en Ineke (vanuit Colombia)

Deel dit bericht: