Een Herenboer kijkt #7: Tommorow

oIutpttIWGy24sAr4Qz6G6NDYLr

Filmmakers Cyril Dion and Mélanie Laurent maakten in 2015 deze heerlijke documentaire. Wat kan je doen om de ecologische en economische crises te bezweren? Nou, de handen uit de mouwen steken bijvoorbeeld. Zo gaan ze de hele wereld over bij inspirerende voorbeelden langs. Dat spreekt ons als Herenboeren Kennemerland enorm aan. 

De grootste thema’s zijn soms overweldigend en ingewikkeld om aan te pakken: begin maar gewoon klein. Zo komen tal van bekende en minder bekende personen en voorbeelden voorbij. Denk aan het prachtige La Ferme biologique du Bec Hellouin, of Rob Hopkins van Transition Towns, en vele vele andere. De hele lijst vind je hier

Je kunt de film kopen of huren via YouTube.

Hieronder wel de trailer.

Deel dit bericht: