Skip to content
banner ik doe mee 2023


De inschrijving is geopend… 

 

Op de Dag van de Aarde in 2022 was het dan eindelijk zo ver. Zes maanden nadat we het initiatief begonnen zijn, weten we hoeveel van jullie staan te trappelen om aan te sluiten. In de coöperatie is plaats voor 200 huishoudens, en uit de mails die we krijgen begrijpen we dat er mensen zijn die het fijn vinden om nu alvast verzekerd te zijn van een plekje. En het goeie nieuws is: vanaf nu kan dat dus!

Download hier de Herenboeren Kennemerland intentieverklaring en hier de bijbehorende privacy verklaring. Lees ‘m goed door, vul ‘m in en stuur ‘m op. Wanneer je aanbetaling van 10% bij ons binnen is, is je inschrijving officieel. Je bent dan aspirant-lid. Dat wil zeggen dat je voorrang hebt om lid te worden, zodra er grond gevonden is en we echt van start kunnen gaan. Voor alle aspirant-leden leden die zich hebben ingeschreven organiseren we kennismakingsbijeenkomsten waar we elkaar ontmoeten en beter leren kennen.

Dan gaan wij intussen door met ons uiterste best doen om een geschikte plek te vinden waar we zelf kunnen meemaken hoe ons voedsel tot stand komt, waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar we samen kunnen bijdragen aan iets positiefs!

Zie voor vragen ook onze pagina Veelgestelde vragen en lees voor het ondertekenen de intentieverklaring zorgvuldig door. Na aanbetaling van 10% van het inschrijfgeld zijn de eerste 200 deelnemers verzekerd van deelname. Samen lukt het ons!