Skip to content
Sluit

t

t

t

 

Proeven, kijken, luisteren, lezen en leren

De kartrekkers van Herenboeren Kennemerland maken eens in de zoveel tijd een blog, nemen een video op, schrijven een brief aan Ineke in Colombia, vertellen over het forellenvijver project, recenceren een goed boek of maken een heerlijk gerecht. Op deze pagina is dit alles terug te lezen en te luisteren.

Wolter 360x3007

Wolter leest!

Tijdens mijn studie kreeg ik van een vriend een gouden tip: lees iedere maand een boek over jouw vakgebied. Dat maakt je werk leuk én je weet al snel alles over een onderwerp. Dat heb ik in mijn oren geknoopt. Toen we begonnen met Herenboeren dook ik dus de boekwinkel in en kocht een boek over boeren. En het bleef niet bij een boek. In deze rubriek zal ik elke keer als ik een boek gelezen heb een korte recensie schrijven.

Boek lenen? Neem contact met me op!

AdobeStock_304335215

Een Herenboer kijkt!

Wat is er veel te zien en te beleven als je goed zoekt op alle kanalen die de digitale wereld ons biedt. We nemen jullie mee, en schrijven over mooie documentaires, films en series die een blik achter de schermen geven in het leven van de biologische boerderij!

Wietske 360x3005

Wietske kookt!

Eten van de Herenboerderij is koken met de seizoenen. Dit is altijd uitgangspunt bij de recepten die ik met je deel. Ik eet zo plantaardig mogelijk, en de recepten die ik bedenk zijn dat ook. Maar natuurlijk kun je prima ingrediënten vervangen: gebruik dus gerust kippenbouillon als er groentebouillon in het recept staat, of gebruik gewone room in plaats van sojaroom. 

Mocht je vragen hebben: mail me gerust!

Ineke 360x3002

Lieve Ineke!

Wij schrijven elke week een briefje (kattebelletje) aan Ineke, onze kartrekker aan de andere kant van de wereld. Hierin geven we haar een update van onze week. Deze brief kunnen jullie allemaal lezen en zal jullie  informeren over ‘het wel en wee’ bij HBK.
En soms… schrijft ze terug. Bijvoorbeeld als ze ergens iets ziet met landbouw. Maar niet te vaak natuurlijk, want ze maakt een reis 😉!