Skip to content
banner proef lees kijk 2023

Proeven, lezen en kijken

De kartrekkers van Herenboeren Kennemerland zijn bruut enthousiast over de komst van onze eigen Herenboerderij. Dus lezen en kijken ze – tijdens het koken – alles wat er los en vast zit over dit onderwerp. Hier vind je onze recensies van boeken, gerechten en interessante films of documentaires.

AdobeStock_3183931

Een Herenboer leest!

Een vriend gaf me eens gouden tip: lees iedere maand een boek over jouw interesse. Dat maakt het leuker én je weet al snel alles over een onderwerp. Dat heb ik in mijn oren geknoopt. Toen we begonnen met Herenboeren dook ik dus de boekwinkel in en kocht een boek over boeren. En het bleef niet bij één. In deze rubriek zal ik elke keer als ik een boek gelezen heb een korte recensie schrijven.

Boek lenen? Neem contact met me op!

AdobeStock_331160035

Eten van de boerderij

Eten van de Herenboerderij is koken met de seizoenen. Dit is altijd uitgangspunt bij de recepten die ik met je deel. Ik eet zo plantaardig mogelijk, en de recepten die ik bedenk zijn dat ook. Maar natuurlijk kun je prima ingrediënten vervangen: gebruik dus gerust kippenbouillon als er groentebouillon in het recept staat, of gebruik gewone room in plaats van sojaroom. 

Mocht je vragen hebben: mail me gerust!

AdobeStock_304335215

Een Herenboer kijkt!

Zo werkt het vaak: je bent enthousiast over een onderwerp en ineens zie je het onderwerp overal om je heen terugkomen. Zo ook alles dat te maken heeft met boerderijen, gezond eten en boeren. Wat is er veel te zien en te leren! We nemen jullie mee, en schrijven over mooie documentaires, films en series die een blik achter de schermen geven in het leven van de biologische boerderij!

Heb je een kijktip? Laat het ons weten.